E-EVIDOM – aplikacija za vođenje doma za starije

« Natrag

Vladimira Nazora 8, Dugo Selo

091/2557-153

Posjetite našu web stranicu

O nama

E-evidom aplikacija je za domove za starije koja osigurava kompletnu administrativnu podršku u digitalnom obliku. Zahvaljujući jedinstvenim modulima poput matične knjige i dosjea korisnika koji su međusobno povezani, papirologija se rješava poluatomatski.

Posebni moduli olakšat će vam vođenje skladišta lijekova i ostale opreme, kreiranje jelovnika, dodatnih usluga i aktivnosti koje ste osigurali za svoje korisnike. Prednost E-evidoma je što glavni korisnik (predstavnik doma, ravnatelj) može u potpunosti zaključati pojedine module, te tako osigurati ne samo diskreciju, nego i maksimalnu učinkovitost svojih djelatnika koji mogu neopterećeno pristupiti modulima koji su im uistinu važni.

Sva bitna medicinska dokumentacija dostupna je i jednim klikom na ekran pametnog telefona. Kako bi olakšali organizaciju i poboljšali razinu skrbi, stručnjaci E-evidoma su kreirali i poseban modul koji omogućuje kreiranje listi kontrola i pregleda. Posebni formati komunikacije omogućuju jednostavan i učinkovit kontakt s liječnicima i ljekarnicima putem emaila.

Proizvodi i usluge

E-EVIDOM - aplikacija za vođenje doma za starije

E-EVIDOM - aplikacija za vođenje doma za starije

Isprobajte aplikaciju za vođenje doma za starije – BESPLATNO!

Javite nam se, i omogućit ćemo Vam da besplatno isprobate Vaš novi program za vođenje doma za starije!