AFRODITA - Dom za starije
Vrgoračka 29, 21000 Split

AFRODITA - Dom za starije

Županija: Splitsko-dalmatinska « Natrag
Osnovni podaci

Vrgoračka 29, 21000 Split

Osnivač: privatno
Kontakt osoba: Ivan Šimundža
Početak rada: 2006.
Broj ležaja: 25
O domu

Cijeli objekt doma za starije Afrodita osmišljen je i koncipiran na temeljima najnovijih gerentoroških i gerijatrijskih spoznaja koje u sebi sadrže kompletan fizički,psihološki i socijalni tretman. Ustanova je namjenjena pokretnim i samostalnim korisnicima kao i nepokretnim korisnicima.

U samom objektu nalaze se jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje su opremljene sa vlastitom kupaonicom,tv-ima,priključkom za telefon i internet,klima uređajem,SOS pozivima. Osim toga dom je opremljen specijalnim bolesničkim krevetima namjenjenim potrebama korisnika koji trebaju intezivnu njegu kao i kupaonice koje su posebno prilagođene za potrebe teško pokretnih i nepokretnih korisnika.

Također pružamo usluge rehabilitacijskog smještaja tj.smještaja osoba nakon operativnog zahvata,preboljenih moždanih udara,težih fizičkih ozljeda,raznih fraktura,odnosno dugotrajnih bolesti. Posjedujemo i vlastito sanitetsko vozilo koje nam služi za potrebe naših korisnika za razne pretrage i kontrole zajedno s pratnjom medicinskog osoblja. U domu se nalazi i veliki restoran s terasom s pogledom na more te se tako obitelji i prijatelji mogu s svojim najmilijima družiti u ugodnom dalmatinskom ugođaju te je bitno napomenuti da dom ima lift koji je povezan sa svim katovima.

Nažalost, o ovom domu nemamo podatke za kontakt...