AFRODITA - Dom za starije
Vrgoračka 29, 21000 Split

AFRODITA - Dom za starije

Županija: Splitsko-dalmatinska « Natrag

Vrgoračka 29, 21000 Split

021/317 011

091/799 08 67, 098/913 81 06

Posjetite našu web stranicu

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Kontakt osoba: Ivan Šimundža
Početak rada: 2006.
Broj ležaja: 25
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Cijeli objekt doma za starije Afrodita osmišljen je i koncipiran na temeljima najnovijih gerentoroških i gerijatrijskih spoznaja koje u sebi sadrže kompletan fizički,psihološki i socijalni tretman. Ustanova je namjenjena pokretnim i samostalnim korisnicima kao i nepokretnim korisnicima.

U samom objektu nalaze se jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje su opremljene sa vlastitom kupaonicom,tv-ima,priključkom za telefon i internet,klima uređajem,SOS pozivima. Osim toga dom je opremljen specijalnim bolesničkim krevetima namjenjenim potrebama korisnika koji trebaju intezivnu njegu kao i kupaonice koje su posebno prilagođene za potrebe teško pokretnih i nepokretnih korisnika.

Također pružamo usluge rehabilitacijskog smještaja tj.smještaja osoba nakon operativnog zahvata,preboljenih moždanih udara,težih fizičkih ozljeda,raznih fraktura,odnosno dugotrajnih bolesti. Posjedujemo i vlastito sanitetsko vozilo koje nam služi za potrebe naših korisnika za razne pretrage i kontrole zajedno s pratnjom medicinskog osoblja. U domu se nalazi i veliki restoran s terasom s pogledom na more te se tako obitelji i prijatelji mogu s svojim najmilijima družiti u ugodnom dalmatinskom ugođaju te je bitno napomenuti da dom ima lift koji je povezan sa svim katovima.