BAREŠIĆ - Obiteljski dom za starije
Radnička 96 , 10361 Sesvetski Kraljevec

BAREŠIĆ - Obiteljski dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Radnička 96 , 10361 Sesvetski Kraljevec

01/2046-856

098/976-3756, 099/720-2826

Posjetite našu web stranicu

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Ivka Barešić
Broj ležaja: 11
Tip smještaja
Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:Na upit
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Obiteljski dom Barešić smješten je u samom centru Sesvetskog Kraljevca, okružen zelenom oazom prirode. U blizini kuće nalaze se Konzum, pošta, crkva i stanica gradskog autobusa. Objekt je prizemnica sa 2 terase (istočna i zapadna strana).

Objekt je nov i potpuno opremljen adekvatnim namještajem – boravak kod nas je kao boravak u vlastitome domu! O našim klijentima brinemo kao o članovima vlastite obitelji. U našem obiteljskom domu nudimo trajni smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i dnevni boravak za vanjske klijente.

Medicinska skrb
Naš dom za starije i nemoćne je opremljen vrhunskom medicinskom opremom (švicarski proizvođač) kao što su nepropusni medicinski madraci, medicinski stolići, medicinski kreveti s rukohvatom itd. Ovakva vrhunska medicinska oprema posebno je važna u zadovoljavanju potreba nepokretnih i polupokretnih osoba. Za medicinsku skrb brinu se viša medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom rada u Švicarskoj i njegovateljica.

Za osobe smještene u Obiteljskom domu Barešić postoji mogućnost prijave kod nadležne liječnice koja vodi klijente Obiteljskog doma Barešić. Također, klijenti imaju mogućnost zadržati svog obiteljskog liječnika uz osiguran transport.