GORUPIĆ - Obiteljski dom za starije
Otok 25, 40323 Prelog

GORUPIĆ - Obiteljski dom za starije

Županija: Međimurska « Natrag

Otok 25, 40323 Prelog

040/646 416

098/696 523

Posjetite našu web stranicu

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnik doma: Dalibor Gorupić
Početak rada: 2009.
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Gorupić nalazi se u Otoku kod Preloga, u Međimurskoj županiji. Smješten je u prekrasnom pirodnom okruženju starih rukavaca rijeke Drave, te mnoštva cvijeća i zelenila.

Rad se temelji na desetogodišnjem iskustvu obavljanja udomiteljstva, a u prosincu 2009. godine započeli smo s radom Obiteljskog doma. Zapošljavamo stručno medicinsko osoblje, koje štičenicima našeg doma stoji na raspolaganju od 0 do 24 h.

Objekt našeg Obiteljskog doma je 2009. godine poprimio sasvim novi izgled, nakon što smo u listopadu 2007.godine krenuli u rekonstrukciju objekta, kako bi proširili kapacitet i omogućili veći komfor našim štičenicima.

Nakon završene rekonstrukcije, Dom je postao prostran, a sobe potpuno novo opremljene, te svakome korisniku pružaju vrhunske uvjete smještaja.

Štičenici našeg doma smešteni su u prostranim prostorijima čija je ukupna površina 455m². Sobe, kupaone i dnevni boravci nalaze se u prizemlju te na katu doma. U prizemlju se nalazi ambulanta i ured, dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, kupaona, te po tri dvokrevetne sobe, jedna trokrevetna soba i jedna jednokrevetna soba. U dnevnome boravku omogućeni su štičenicima razni sadržaji, društvene igre i gledanje TV. Na katu doma se nalazi dnevni boravak sa terasom, kupaona, po dva WC-a, soba za medicinsko osoblje te po jedna jednokrevetna soba, jedna dvokrevetna soba, jedna trokrevetna soba te jedna četverokrevetna soba. Dom raspolaže velikim dvorištem koje je uređeno opločnicima, kamenjarom i ljetnikovcem. Idealno je za duge šetnje i razgovore. Dvorište se proteže do samog ruba zelenila šuma koje krase obalu rijeke Drave.