POSAVEC - Dom za starije
Petrovec 38, 44273 Petrovec

POSAVEC - Dom za starije

Županija: Sisačko-moslavačka « Natrag

Petrovec 38, 44273 Petrovec

044/752 507

098/460 577, 098/925 2214

Facebook

Dom za starije POSAVEC
Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Bojana Posavec
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Smještaj u novoizgrađenom stambenom objektu, stručna medicinska skrb 24 sata ,kompletna usluga održavanja osobnog i posteljnog rublja ,prilagođena prehrana…

Svatko od nas jednom u svom životu doživi trenutak kada mu je potrebna pomoć ili samo želju da trenutke svoje treće dobi provede na kvalitetan način,pun sadržaja,okružen ugodnim ljudima u obiteljskom okruženju.

Naš cilj je da svoje višegodišnje iskustvo rada u Njemačkoj prenesemo i iskoristimo kroz pomoć ljudima kojima je potrebna,ali i da svakom pojedincu pružimo ugodno životno okruženje gdje vlada tolerancija, uzajamno poštovanje, obiteljska atmosfera, te stalan nadzor stručnog medicinskog osoblja.

Nalazimo se u mjestu Petrovec ,općina Lekenik ,koje je na glavnoj cesti Zagreb –Sisak (40ak minuta vožnje od Zagreba). Petrovac krasi novoizgrađena kapelica,a u blizini doma je i Dom zdravlja,te trgovina mješovitom robom. Povezani smo autobusnim linijama. Našim korisnicima nudimo korištenje slobodnog vremena prema vlastitim interesima i željama.

Dom je smješten u prirodnom okruženju, u vlasništvu obitelji je i jedno seosko imanje neposredno do doma, pa korisnici mogu uživati u prirodnim ljepotama,te u raznim aktivnostima. Osiguran je dolazak frizera ,povremeni izleti i ostale aktivnosti u dogovoru sa našim korisnicima.

Za sve upite i predbilježbe slobodno nas kontaktirajte.