SEVEROVIĆ - Dom za starije
Podgorska ulica 91, 10298 Novaki Bistranski

SEVEROVIĆ - Dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Podgorska ulica 91, 10298 Novaki Bistranski

01/3390-944

098/32 63 56, 091/49 49 411

Posjetite našu web stranicu

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatni
Ravnateljica: Gordana Severović
Broj ležaja: 100
Osnovna cijena smještaja od 4.900,00 kn
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Apartmani
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu Probno stanovanje
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Zajedničke prostorije Dvorište/vrt Lift
Opremljenost soba
Balkon/terasa SOS - sustav TV Klima WC Kupaona Mogućnost vlastitog namještaja
O domu

U neposrednoj blizini Zagreba, na lokaciji Novaki Bistranski novoizgrađeni je Dom SEVEROVIĆ namjenjen podizanju kvalitete života osobama treće životne dobi.

Dom je sagrađen po europskim standardima, te spada u dom I. kategorije. Dugogodišnje iskustvo i poznavanje zdravstvene struke potaknulo nas je na razmišljanje o stvaranju takve ustanove. Sada smo tu ideju ostvarili u samom srcu parka prirode Medvednica, okruženi prekrasnim pejzažem i uvijek uslužnim osobljem. Nudimo Vam jedinstvenu uslugu, te kao takvi predstavljamo pravo rješenje za Vas ili Vaše najbliže.

Dom Severović ima kapacitet smještaja za 100 korisnika o kojima brine stručno osoblje; liječnici, socijalni radnici, medicinsko osoblje, fizioterapeuti i radni terapeuti.

Na svakom katu doma nalazi se knjižnica, čitaonica, čajna kuhinja i mali dnevni boravak.

Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne. Svaka soba ima kupaonicu opremljenu prema međunarodnim standardima, klimu, telefon i televizijski priključak. Na prostrani dnevni boravak i blagovaonicu nastavlja se 5000 m2 vrta obogaćenog sa šetnicama i šezdesetak vrsta različitog bilja, gdje korisnici mogu provoditi slobodno vrijeme. Kako bi naši korisnici bili što aktivniji, organiziramo razne radionice u specijalno opremljenim prostorijama, te razna druženja, rekreacije i vjerski orijentirane sadržaje. Na raspolaganju korisnici imaju i knjižnice te čitaonice, kao i caffe-bar, frizerski i pedikerski salon. Sve usluge u domu provode se pod nadzorom velikog broja stručno osposobljenih djelatnika.

Također raspolažemo vlastitim sanitetskim vozilom za prijevoz naših korisnika unutar Hrvatske i po potrebi u inozemstvu.

Kuhinja Doma opremljena je po HACCP standardima, a prehrana korisnika prilagođena je njihovom zdravstvenom stanju i potrebama.

Cijene smještaja: od 4 900 kn