ZUBAK - Obiteljski dom za starije
Franje Tuđmana 63, 23206 Sukošan

ZUBAK - Obiteljski dom za starije

Županija: Zadarska « Natrag

Franje Tuđmana 63, 23206 Sukošan

023/394-126

097/701-7937

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnik doma: Vladimir Zubak
Broj ležaja: 10
Tip smještaja
Dvokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom: Na upit
Palijativna skrb: Na upit
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Dom se nalazi na mirnoj lokaciji u Sukošanu. Pružamo kvalitetnu skrb, brigu i sadržaje prilagođene potrebama starijih i nemoćnih osoba, a sve pod nadzorom medicinske sestre, koja ima dugogodišnje iskustvo(više od 30 g) u radu sa neurološkim bolesnicima.

Uključena je  cjelovita skrb koja uključuje usluge stanovanja, prehrane- koja je prilagođena svakom korisniku prema njegovim potrebama, održavanja osobne higjene, brigu o zdravlju, te organizaciju slobodnih aktivnosti.

Svaki korisnik se može osjećati kao kod kuće jer imamo individulan pristup adekvatne skrbi, što postižemo malim smještajnim kapacitetom. Sobe su udobne i prostrane, opremljene klima uređajima, internet priključkom, a kreveti su opremljeni ortopedskim madracima.

Uz svakodnevne aktivnosti u dnevnom boravku, uređeno je i dvorište koje korisnicima omogućuje šetnje i boravak na svježem zraku. Korisnicima želimo dočarati domaću atmosferu da bi što ugodnije proveli život u trećoj životnoj dobi.

Vašim najbližima potrebna je 24-satna briga i skrb, a vi to niste u mogućnosti, pa ukoliko im želite omogućiti najbolju fizičku i medicinsku skrb, a uz to i toplinu obiteljskog doma obratite nam se s povjerenjem.

Pogledajte još i ove domove za starije
Dom za starije VILA PEZER
Dom za starije VILA PEZER Zadar
Saznajte više