AGS ĐURĐICA - Obiteljski dom za starije
Plješivička 6, 51000 Rijeka

AGS ĐURĐICA - Obiteljski dom za starije

Županija: Primorsko-goranska « Natrag

Plješivička 6, 51000 Rijeka

092/3752-117

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Početak rada: 2019.
Broj ležaja: 20
Osnovna cijena smještaja od 5.000,00 kn
Udaljenost od javnog prijevoza: 500 m
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Probno stanovanje
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Zajedničke prostorije Dvorište/vrt Knjižnica Fizioterapeut Frizer/pediker
Opremljenost soba
Balkon/terasa WiFi
O domu

NOVO otvoreni obiteljski dom za starije i nemoćne u mirnoj četvrti Rijeke nudi ugodan smještaj, individualan aktivni pristup malom broju korisnika te niz prilagođenih aktivnosti.

Glavni fokus Obiteljskog Doma AGS Đurđica je pružanje individualnih rješenja i podrške obiteljima suočenima s rastućom odgovornošću za starije članove i one s post-operativnim potrebama. Naglasak naše usluge je na privremenom ili  dugoročnom smještaju koji uključuje medicinsku njegu, (post-operativne) rehabilitacijske programe i namjensku prehranu.

Izuzetnu važnost pridajemo obiteljskoj atmosferi i aktivnom pristupu svakom štićeniku te se s toga, unutar okvira njihovih interesa, hobbia, želja i mogućnosti, njihovi dani svakodnevno ispunjavaju s raznim aktivnostima kako u zatvorenom prostoru tako i na zelenim površinama oko samoga doma. Dom dodatno raspolaže spravama za vježbanje, hidromasažom te solarijem za posebne potrebe a u sklopu zelenih površina i vanjskim bazenom.

Naš cilj je da se svaki štićenik osjeća zadovoljno i ugodno koliko god je to moguće uzevši u obzir zdravstveno stanje i razlog dolaska u dom, te smo se odlučili na medicinski pristup po bolničkom principu. Redovne temperaturne liste, vizite, savjetovanja s liječnicima te dodatne edukacije omogućavaju nam pružanje kvalitetne usluge. Uz taktični pristup svakom štićeniku, trudimo se da se štićenici osjećaju kao pripadnici naše zajednice, a krajnji cilj je da postignemo ugodu doma.

Kritike i pohvale su nam izrazito bitne, kako samih štićenika tako i njihovih obitelji, te shodno uvodimo dodatne potrebne usluge ili promjene brzo i efikasno.