VERSUS SOLUTIONS – AQUAGEN

« Natrag

Unska 2b, 10000 Zagreb

01/551 4236

Posjetite našu web stranicu

O nama

Versus Solutions u suradnji sa brandom Aquagen, proizvodi i distribuira najjača ekološka stredstva za dezinfekciju i čišćenje na tržištu. Promoviramo ekološki napredne tehnologije koje pružaju bolje rezultate i čuvaju živi svijet oko nas. Spremni smo u svakom trenutku ponuditi najprikladnije rješenje za postojeći problem i tako unaprijediti Vaše poslovanje.

Asortiman
AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

 

Proizvodi i usluge

GENOLL - deterdžent i odmaščivač

GENOLL - deterdžent i odmaščivač

GENOLL je deterdžent, odnosno odmašćivač koji dolazi u varijantama sa i bez pjene. Izuzetno učinkovit pri pranju i odmašćivanju površina, pribora i opreme. Lagani je koagulant te nakon nanošenja omogućava odvajanje masnoća od zaprljane površine.

GENOX - dezificijens

GENOX - dezificijens

Genox je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Pored jakog djelovanja dezinficijensa na bakterije, viruse i gljivice – Genox djeluje i na plijesni, spore i biofilm. Prikladan je za ručnu ili strojnu uporabu, a primjenjuje se vrlo lako, bez zaštitne opreme djelatnika i posebnih mjera opreza.

KAMENKO - uklanjanje kamenca

KAMENKO - uklanjanje kamenca

Prirodan proizvod namijenjen za uklanjanje i otapanje kamenca s različitih vrsta površina u profesionalnoj uporabi, a također i u domaćinstvima. Brzo otapa čak i tvrdokorni kamenac te ostavlja površine čistima i sjajnima, prikladan je za čestu uporabu.

ZUZEX - staklo i glatke površine

ZUZEX - staklo i glatke površine

Proizvod za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola izuzetno je snažan odmašćivač te temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim. Zuzex ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prirodan je prozvod, neotrovan te potpuno ekološki. Ne sadrži agresivne tvari, umjetna bojila i mirise.