Zaštita privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti na internet stranicama web kataloga domova www.domovi-za-starije.com

Kao web Katalog domova za starije na www.domovi-za-starije.com  (u daljnjem tekstu Katalog domova) poštujemo vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka te naše internetske stranice gradimo na tehnologijama koje podupiru naša nastojanja. Ovom Izjavom o zaštiti privatnosti željeli bismo Vas informirati o prikupljanju i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.domovi-za-starije.com (u nastavku: internetske stranice).
Korištenjem ovim internetskim stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.
Više o kolačićima možete saznati OVDJE.

Prikupljanje, obrada i pohrana osobnih podataka

Kao Katalog domova nastojimo naše internetske stranice držati funkcionalnima i korisnima onima koji ih koriste, pa na našim stranicama možemo prikupljati i koristiti osobne podakte korisnika. Skupljamo podatke o Vašem računalu, koji mogu uključivati web-adrese s kojih ste pristupili, vrijeme kada ste pristupili našim stranicama, Vašu IP adresu ili s kojeg uređaja koristite naše stranice.

Za potrebe kontakta, Katalog domova prikuplja  Vaše podatke poput imena i prezimena, Vašeg e-maila ili telefonskog broja. Unosom tih podataka u polja u obrascu, dajete privolu da podatke koje ste unijeli Katalog domova može koristiti u svrhu za koju su dani i namijenjeni.

Katalog domova prikuplja osobne podatke i izvan svojih internetskih stranica, telefonskim razgovorom, ispunjavanjem obrazaca i upitnika, uz suglasnost korisnika/klijenta.

Sve prikupljene podatke Katalog domova obrađuje isključivo u svrhu za koju su prikupljeni – objavljivanje podataka o korisniku/klijentu u Katalogu domova u svrhu promidžbe, za slanje newslettera, časopisa i ostalih usluga Kataloga domova, poboljšanje korisničkog iskustva na internet stranicama…

Katalog domova ne prodaje popis korisnika/klijenata svojih stranica, no on se može, uz obvezu povjerljivosti, dijeliti s pouzdanim partnerima i koristiti za određene svrhe: promidžbene aktivnosti, izradu i analizu statistika.

Katalog domova Vas ovime također informira o Vašem pravu  na pristup i ispravak danih podataka kao i na povlačenje danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti.

Osobni podaci koje Katalog domova prikuplja na svojim internetskim stranicama zaštićeni su pohranjivanjem u sigurnom okruženju, i nedostupni neovlaštenoj upotrebi ili pristupu.

Kolačići i primjena

Na internetskim stranicama www.domovi-za-starije.com  koristimo tzv. kolačiće (cookies) te se koriste za bolje korisničko iskustvo i funkcioniranje internetskih stranica. O kolačićima možete pročitati OVDJE.

Željeli bismo naglasiti da je upotrebom kolačiča želimo poboljšati naše internetske stranice, a da njihovo sprječavanje može onemogućiti funkcioniranje nekih značajki internetskih stranica, odnosno prouzročiti drugačiji rad ili izgled.

Izmjene

Katalog domova zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku, kako bismo Vas informirali o promjenama u načinu prikupljanja i obrade Vaših podataka.