ZAPREŠIĆ - Dom za starije
Veliki Vrh 3, 10290 Zaprešić

ZAPREŠIĆ - Dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Veliki Vrh 3, 10290 Zaprešić

01/6296-265 (ured socijalne radnice), 01/631-4038 (medicinske sestre)

099/7335 503

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Socijalna radnica: Snježana Filipović
Početak rada: 2017.
Broj ležaja: 34
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Apartmani
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Zajedničke prostorije Dvorište/vrt Lift Knjižnica Fizioterapeut Frizer/pediker
Opremljenost soba
Balkon/terasa SOS - sustav TV Klima WC Kupaona
O domu

Dom za starije osobe Zaprešić novootvoreni je dom u zaprešićkom naselju Veliki Vrh a  podružnica je Doma za starije osobe Bistra koji djeluje od 2009. na lokaciji u Gornjoj Bistri.

Dom se prostire  na tri etaže a osigurava  smještaj za 34 korisnika u prostranim, moderno i funkcionalno uređenim  jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Opremljen je liftom i ostalom  infrastrukturom koja osobama treće životne dobi omogućava maksimalnu samostalnost i izuzetnu kvalitetu života, za što im je potrebna podrška u smislu zadovoljavanja osnovnih životnih potreba, stanovanja, prehrane, zdravstvene njege, fizikalne i radne terapije.

Namijenjen je  osobama koje su usprkos životnoj dobi zadržale fizičku i mentalnu vitalnost, a kada u tom smislu dođe do promjene, svakog od naših korisnika moći ćemo adekvatno zbrinuti bilo na toj lokaciji ili na lokaciji središnjice u Gornjoj Bistri.

Također, možemo se pohvaliti izvrsnom prometnom povezanošću sa gradovima Zaprešićem i Zagrebom, kako javnim prijevozom, tako i  osobnim automobilom.

Okružen zelenilom, u neposrednoj blizini Jelačićevih Novih dvora, te poznatog konjičkog kluba, mjesto je  u kojem svaki korisnik može pronaći mir i ugodu koju pruža ovaj kutak Hrvatskog Zagorja.