REZIDENCIJA KASTELAN – Tuheljske toplice - Dom za starije
Bolnička ulica 2, 49215 Tuheljske toplice

REZIDENCIJA KASTELAN – Tuheljske toplice - Dom za starije

Županija: Krapinsko-zagorska « Natrag

Bolnička ulica 2, 49215 Tuheljske toplice

049/557666, 0992128670, 0998431625

Voditeljica Sniježana Gorišek, mag.med.techn., univ.mag.admin.sanit. 0992128670, Glavna medicinska sestra Marina Štefanović 0992128670

Posjetite našu web stranicu

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: Želimir Kastelan, mag.oec
Kontakt osoba: Voditeljica Sniježana Gorišek, mag.med.techn., univ.mag.admin.sanit. 0992128670, 049/557666
Početak rada: 1996.
Udaljenost od javnog prijevoza: 200 m
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Zajedničke prostorije Dvorište/vrt Lift Knjižnica Fizioterapeut Frizer/pediker
Opremljenost soba
Balkon/terasa SOS - sustav TV Klima WC Kupaona Mogućnost vlastitog namještaja WiFi
O domu

Usluge za starije i nemoćne osobe pružamo na tri lokacije – u Domu u Tuheljskim Toplicama, podružnici Sveta Klara u Novom Zagrebu i Ustanovi za zdravstvenu njegu Gornje Prekrižje.  Osnivač domova Želimir Kastelan ima impresivnih 30 godina iskustva u skrbi i njezi starijih osoba, a koje je započelo u bolnicama u Münchenu, Njemačka. Nadogradivši svoje znanje i stekavši i titulu magistra ekonomije, danas je aktivni član zajednice kao vodeći stručnjak u domovima za starije i nemoćne.

Vrhunska skrb

U Rezidenciji Kastelan nudimo vrhunsku uslugu 24-satne skrbi za starije osobe u ekskluzivnom okruženju. Pružamo uslugu trajnog i privremenog smještaja za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe. Trenutno je u fazi nadogradnja ekskluzivnog novog objekta u Tuheljskim Toplicama koji će biti unapređenje usluge smještaja starijih osoba u Domovima Rezidencije Kastelan.
Svi domovi za starije Rezidencije Kastelan ponose se visoko educiranim osobljem, koje čine medicinski i viši medicinski djelatnici, fizioterapeuti i ostali medicinski djelatnici te socijalna radnica. Naše osoblje korisnicima pruža izuzetno brižnu i pažljivu njegu uz kontinuirani liječnički nadzor i  povezanost s hitnom službom. Po potrebi nam dolaze i liječnici specijalisti (psihijatar, internista, oftalmolog), kako bi se korisnicima osigurala najbolja moguća medicinska skrb. Svi naši djelatnici redovito se educiraju i usavršavaju kako bi bili u toku s najnovijim trendovima u skrbi za starije osobe.

Udoban i opuštajući ambijent

Smješteni smo na prekrasnim lokacijama punim zelenila, očaravajućim pogledom na Sljeme i Medvedgrad, s najvišim standardima opreme i uređenja prostora. Sve sobe u domovima opremljene su svim potrebnim za udoban boravak, dok su zajednički prostori dizajnirani tako da budu opuštajući i pogodni za druženje i aktivnosti. Prostor domova omogućuje udobnost i osjećaj doma, a radna terapija dodatno unapređuje kvalitetu života korisnika.

Radna terapija i socijalna podrška

Dom organizira raznovrsne aktivnosti radne terapije i socijalizacije koje potiču mentalnu i fizičku aktivnost te pomažu u očuvanju samostalnosti i autonomije naših korisnika. Dom organizira i aktivnosti izvan doma – izlete, šetnje, a za samostalnije korisnike imamo i ugovorenu taxi uslugu po povoljnijim cijenama za naše korisnike.

Uz brojne usluge koje našim korisnicima osiguravamo smještajem, nudimo i uslugu sanitetskog prijevoza 0-24 h vlastitim vozilom uz mogućnost naše educirane pratnje ovisno o dijagnozi korisnika.

Zapišite se još danas kako biste osigurali svoje mjesto.

LIJEP, USPJEŠAN I ZDRAV DAN ŽELI VAM REZIDENCIJA KASTELAN!
MI VAS OČEKUJEMO!!!

Pogledajte još i ove domove za starije
Dom za starije PERIĆ
Dom za starije PERIĆ Zaprešić
Saznajte više