Digitalna aplikacija za uspješnije poslovanje Vašeg doma za starije

Započnite eru digitalizacije domova za starije uz E-EVIDOM, aplikaciju s kojom je zahvaljujući 8 interaktivnih modula, ručno unošenje podataka svedeno na minimum, a personaliziran pristup omogućuje veću učinkovitost i intuitivno organiziranje radnog procesa. Univerzalna aplikacija za pružatelje smještaja starijim osobama je jednostavna za korištenje svim zaposlenicima, bez obzira na njihovu razinu informatičke pismenosti.

E-EVIDOM je razvio tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu u domovima za starije koji razumiju potrebe Vas i Vaših zaposlenika, a zahvaljujući besplatnom probnom periodu, možete ga isprobati već danas.

Kako funkcionira E-EVIDOM?

Uz E-EVIDOM možete voditi svoje poslovanje kroz osam modula prilagođenih skrbi za starije. Svakom korisniku aplikacije možete kreirati zaseban set modula koji u potpunosti odgovara ulozi zaposlenika.

Moduli uključuju:

Kontrolnu ploču – za jednostavan pristup svim najvažnijim podacima.
Dosje korisnika – koji sadrži sve bitne informacije o korisniku ustanove.
Matičnu knjigu – nadopunjuje se automatski kreiranjem novog osobnog lista u Dosjeu.
Medicinsku dokumentaciju – sadrži sve bitne informacije o medicinskom stanju korisnika. Omogućuje spremanje važnih dokumenata i pristup jednim klikom na ekran.
Skladište lijekova i opreme – za bolji i ekonomičniji nadzor zaliha lijekova i ostalih materijala
Listu kontrola – liste potrebnih pregleda i kontrola za vaše korisnike koje će uvelike smanjiti nepotrebnu papirologiju.
Jelovnik – jednostavan način oblikovanja tjednih menija.

Aktivnosti – razvijanje individualnih planova, izrada planova aktivnosti, razna izvješćivanja

Dodatne usluge – personalizirana evidencija dodatnih usluga koje Vaš dom ima u ponudi.

Zahvaljujući intuitivnom pristupu njezi za starije, E-EVIDOM olakšava suradnju i komunikaciju s liječnicima i ljekarnom, te omogućuje automatsko slanje poruka. Također, sustav notifikacija će vas obavijestiti kada su zalihe pri kraju i omogućiti narudžbu putem maila.

Kako koristiti e-evidom aplikaciju?

Glavna prednost E-EVIDOM aplikacije za domove za starije je što dolazi uz probni period tijekom kojeg možete isprobati aplikaciju i uvjeriti se u njenu učinkovitost! Sve što trebate napraviti je poslati zahtjev, dostaviti potrebnu dokumentaciju i vaše korištenje može početi.

Svi korisnici aplikacije joj mogu pristupiti s pametnih telefona i tableta, u svako doba dana ili noći, gdje god se nalazili. Aplikacija sadrži edukativne videe o svakom modulu, a u uredovnom vremenu vam je na raspolaganju i korisnička podrška putem emaila i telefona.