ANJA ANIČIĆ - Obiteljski dom za starije
Meštrovićeva 2, 51000 Rijeka

ANJA ANIČIĆ - Obiteljski dom za starije

Županija: Primorsko-goranska « Natrag

Meštrovićeva 2, 51000 Rijeka

051/858-500

091/897 5467

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Anja Aničić
Početak rada: 2011.
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom: Na upit
Palijativna skrb: Na upit
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Dom ima dugo godišnje iskustvo u zbrinjavanju i brizi o starijim i nepokretnim osobama. Osnovan je 2011.godine s ciljem pružanja drugačije vrste usluge od samog „smještaja” i „24” satne skrbi što smo tokom godina dokazali svojim radom na lokaciji u Malinskoj, a tome svjedoče naši zadovoljni štićenici koji su nam prvenstveno najveći medij i reklama.

2015.godine odlučili smo se otići korak dalje po pitanju prostora i opreme same ustanove te smo svoje poslovanje odlučili preseliti u prostor bivše poliklinike Medico na Krnjevu. U samu funkcionalnost prostora kako i izgleda prostora za blagovanje i samih soba uložili smo puno napora kako naši štićenici ne bi osjetili razliku između topline domova iz kojih su došli i same topline naše ustanove.

Sobe za smještaj nepokretnih štićenika opremljene su bolesničkim krevetima s elektromotornim sustav i noćnim ormarićima s ugrađenim stolom za hranjenje. U svim sobama i apartmanima osim kreveta i ormara postavljeni su TV uredaji, a apartmani su dodatno opremljeni mini kuhinjom, stolom i stolicama te vlastitom kupaonicom kako bi naši štićenici mogli dostojanstvenije proživjeti svoju treću životnu dob.

Naše usluge su profesionalne te nudimo 24 satnu skrb i njegu štićenika, četiri obroka dnevno, grupnu radnu terapiju  a za sve to se brine naš stručni tim osoblja osposobljen i školovan za pružanje usluga brige, skrbi i  njege naših štićenika .

Dom nudi mogućnosti organiziranja izleta, gostovanja u drugim domovima ,te usluge individualnih fizioterapeutskih tretmana.

Pogledajte još i ove domove za starije
Dom za starije NINA
Dom za starije NINA Čavle
Saznajte više
Obiteljski dom za starije LA VITA MIA
Obiteljski dom za starije LA VITA MIA Rijeka
Saznajte više