ANJA ANIČIĆ - Obiteljski dom za starije
Meštrovićeva 2, 51000 Rijeka

ANJA ANIČIĆ - Obiteljski dom za starije

Županija: Primorsko-goranska « Natrag

Meštrovićeva 2, 51000 Rijeka

051/858-500

091/897 5467

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Anja Aničić
Početak rada: 2011.
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:Na upit
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Dom ima dugo godišnje iskustvo u zbrinjavanju i brizi o starijim i nepokretnim osobama. Osnovan je 2011.godine s ciljem pružanja drugačije vrste usluge od samog „smještaja” i „24” satne skrbi što smo tokom godina dokazali svojim radom na lokaciji u Malinskoj, a tome svjedoče naši zadovoljni štićenici koji su nam prvenstveno najveći medij i reklama.

2015.godine odlučili smo se otići korak dalje po pitanju prostora i opreme same ustanove te smo svoje poslovanje odlučili preseliti u prostor bivše poliklinike Medico na Krnjevu. U samu funkcionalnost prostora kako i izgleda prostora za blagovanje i samih soba uložili smo puno napora kako naši štićenici ne bi osjetili razliku između topline domova iz kojih su došli i same topline naše ustanove.

Sobe za smještaj nepokretnih štićenika opremljene su bolesničkim krevetima s elektromotornim sustav i noćnim ormarićima s ugrađenim stolom za hranjenje. U svim sobama i apartmanima osim kreveta i ormara postavljeni su TV uredaji, a apartmani su dodatno opremljeni mini kuhinjom, stolom i stolicama te vlastitom kupaonicom kako bi naši štićenici mogli dostojanstvenije proživjeti svoju treću životnu dob.

Naše usluge su profesionalne te nudimo 24 satnu skrb i njegu štićenika, četiri obroka dnevno, grupnu radnu terapiju  a za sve to se brine naš stručni tim osoblja osposobljen i školovan za pružanje usluga brige, skrbi i  njege naših štićenika .

Dom nudi mogućnosti organiziranja izleta, gostovanja u drugim domovima ,te usluge individualnih fizioterapeutskih tretmana.