GENOVEVA - Dom za starije
Stari Glog 15a, 10340 Vrbovec

GENOVEVA - Dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Stari Glog 15a, 10340 Vrbovec

099/29 03 976

Posjetite našu web stranicu

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Voditeljica doma: Vesna Kluković
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

U blizini Vrbovca, 40 km udaljeno od Zagreba, nalazi se Stari Glog. Idilično mjesto okruženo predivnim šumama, livadama i malim jezerom. U tom okruženju smješten je dom za starije i nemoćne osobe „GENOVEVA“.

Opremljen, projektiran i uređen po najvišim standardima, arhitektonski stopljen sa prirodom, komforom i sadržajima podređen najzahtjevnijim nepokretnim, polupokretnim i pokretnim korisnicima.

Stambenim smještajem pružaju se usluge smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, s prostranim i korisnicima prilagođenim sanitarnim prostorijama.

Individualan pristup korisniku prema njegovim potrebama, životnim navikama i zdravstvenom stanju. Naš tim sastoji se od voditeljice i vlasnice doma „GENOVEVA“ gospođe Vesne Kluković, medicinske sestre, fizioterapeuta, njegovateljica, ugovorenog liječnika obiteljske medicine te drugih stručnih osoba.

Teže pokretnim, nepokretnim i inkontinentnim korisnicima, kao i korisniku sa specifičnim potrebama pri održavanju osobne higijene i zadovoljavanja osobnih potreba, osigurava se dodatna njega, pomoć pri odijevanju, pomoć pri hranjenju, obavljanju fizioloških potreba i održavanju osobne higijene.

Prehrana je prilagođena zdrastvenim i drugim potrebama korisnika tako da se obroci pripremaju po potrebama svake osobe. Prehrana obuhvaća tri glavna obroka i međuobrok.

Hrana koju pripremamo uglavnom je iz domaćeg i ekološkog uzgoja, raznovrsna i posebnom pažnjom pripremljena u suvremenoj kuhinji u sklopu doma.