IVAN PAVAO II - Dom za starije
Biljane Donje 108, 23420 Benkovac

IVAN PAVAO II - Dom za starije

Županija: Zadarska « Natrag

Biljane Donje 108, 23420 Benkovac

023/630 000

091/3000 129

Posjetite našu web stranicu

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Socijalna radnica: Jelena Kero
Početak rada: 2016.
Broj ležaja: 134
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu Probno stanovanje
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Zajedničke prostorije Dvorište/vrt Lift Knjižnica Fizioterapeut Frizer/pediker
Opremljenost soba
Balkon/terasa SOS - sustav TV Klima WC Kupaona Mogućnost vlastitog namještaja
O domu

Okružen starim maslinicima i vrtovima, u srcu Ravnih Kotara, nalazi se Dom za starije i nemoćne osobe Ivan Pavao II, koji je u ljeto 2016 godine započeo s radom.

Našim korisnicima, osim smještaja u vrhunski opremljenim sobama i apartmanima, nudimo i kompletnu zdravstvenu skrb i njegu o kojoj se brine stručno i pomno odabrano osoblje.

Sve naše usluge upotpunjujemo iskrenom željom za pomaganjem drugima, za koje u našem timu vjerujemo da je osnova prave sreće. Osjećamo se privilegirani što smo u mogućnosti svakom našem korisniku pružiti sve ugodnosti doma, osjećaj zajedništva i pripadnosti. Uvažavamo različitosti i individualne potrebe te smo fokusirani na oblikovanje usluga temeljenih na potrebama svakog našeg korisnika pojedinačno.

U sklopu doma nalazi se i naš veliki vrt i maslinik, u kojem i korisnici mogu uživati te sudjelovati u aktivnostima koje organiziramo. Sami proizvodimo i vlastitu ekološki uzgojenu hranu, koja obogaćuje prehranu u domu.

Kombinacijom zdrave i pravilne prehrane, uslugama fizikalne terapije te provođenjem korisnicima poznatih i zanimljivih aktivnosti nastojimo unaprijediti kvalitetu života naših korisnika.  Usluge koje pružamo korisnicima imaju još veću vrijednost jer su propraćene neizostavnim toplim riječima, osmijehom i ljubaznošću.

“Izraz pažnje i susretljivosti jest dašak svježeg zraka u zagušenom prostoru svagdašnjice koji pritišće žalost i utučenost.” – Ivan Pavao II