IVANA - Dom za starije
Trg slobode 10, 10342 Dubrava

IVANA - Dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Trg slobode 10, 10342 Dubrava

01/2726-455

098/310-029

Posjetite našu web stranicu

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Ravnateljica: Ana Marić
Početak rada: 2001.
Broj ležaja: 66
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu Probno stanovanje
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

O domu za starije i nemoćne osobe IVANA
Dom za starije i nemoćne osobe “IVANA” smješten je u mirnom mjestu Dubrava kraj Vrbovca, udaljenom samo 50 km od Zagreba. Dom je osnovan 2001.g. sa ciljem pružanja visokokvalitetne skrbi starijim i nemoćnim osobama te njihovim potpunim zbrinjavanjem, te je priznat od strane Ministarstava zdravstva i socijalne skrbi. Dom se proteže na 2.000 m² i omogućava smještaj 66 korisnika u 12 apartmana i 20 soba.

Najsuvremenije opremljeni apartmani raspolažu:visokokvalitetno uređenim sobama pogodnim za stanovanje dviju osoba,vlastitom visokofunkcionalnom kupaonicom i toaletom prilagođenim teže pokretnim i nepokretnim osobama, hodnikom i garderobom,dnevnim boravkom i kuhinjom (u Exclusiveapartmanima). Apartmanske sobe opremljene su: vrhunskim bolničkim krevetima, LCD televizorima za svaki krevet, telefonom i internetom,  signalizacijskim zvonima, te drugim popratnim namještajem (noćnim ormarićima, komodama, stolom i stolicama).

Sobe (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) su polivalentne namjene, prilagođene smještaju pokretnih, teže pokretnih i nepokretnih osoba, opremljene su svim potrebnim sadržajima: krevet, ormar, komoda, noćni ormarić, lampe, stol, stolice, signalizacijsko zvono, televizor i telefon, a u stacionarnom dijelu ustanove i dodatnom medicinskom opremom.

Ustanova je opremljena dizalom za pokretne i nepokretne osobe, ambulantom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Kuhinja ustanove prati HACCP standarde, a prehrana je prilagođena zdravstvenom stanju i potrebama korisnika s mogućnošću izbora više vrsta menija.

Korisnicima je osigurana kontinuirana medicinska skrb uz 24-satno praćenje zdravstvenog stanja, vrhunska njega (pomoć pri oblačenju, kupanju, hranjenju i sl.), svakodnevne fizikalne vježbe i med.masaža, vizita liječnika opće prakse i psihijatra, pranje osobnog i posteljnog rublja, redovito čišćenje soba, dolazak svećenika, pedikera i frizera.

Slobodno vrijeme korisnika organizirano je kroz svakodnevnu radnu i fizikalnu terapiju, te različite društvene i rekreativne aktivnosti. Osiguran je prostor za boravak na otvorenom (dvorište, šetnica, restoran s terasom) i svečano uređena sala za različita društvena događanja. Ustanova tijekom godine organizira izlete i ljetovanja.

Zadovoljstvo naših korisnika nam je najvažnije, u tu svrhu zaposlili smo nadasve ljubazno stručno i kvalificirano osoblje: medicinske sestare/ medicinske tehničare, njegovateljice, fizioterapeuta i socijalnog radnika, te pomoćno osoblje koje je uvijek spremno pomoći i pružiti vrhunsku uslugu.

Odaberite samo najbolje za sebe i svoje najmilije!

Pogledajte još i ove domove za starije
Dom za starije PERIĆ
Dom za starije PERIĆ Zaprešić
Saznajte više
Dom za starije SV. ANDRIJA
Dom za starije SV. ANDRIJA Bjelovar
Saznajte više
Dom za starije JEŽDOVEC
Dom za starije JEŽDOVEC Lučko
Saznajte više
Dom za starije SESTRE MACE DOM
Dom za starije SESTRE MACE DOM Zaprešić - Pojatno
Saznajte više