IVIĆ - Obiteljski dom za starije
Razvor 29a , 49295 Kumrovec

IVIĆ - Obiteljski dom za starije

Županija: Krapinsko-zagorska « Natrag

Razvor 29a , 49295 Kumrovec

049/491-056

098/938-2535

Facebook

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnik doma: Danijel Ivić
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

NOVOOTVORENI DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE – OBITELJSKI DOM IVIĆ

Nalazimo se u prekrasnom zagorskom mjestu Kumrovec, okruženom mnogim zelenim brežuljcima i šumama. Kumrovec je poznat po rodnoj kući Josipa Broza Tita i najstarijem „Etno selu“. U samoj blizini nalazi se spomenik „Lijepe naše“ u Zelenjaku.

Iz vlastitog iskustava radeći u bolnicama te domu za starije i nemoćne osobe odlučio sam otvoriti svoj dom. U svakojakom doticaju sa nepravilnošću iz nepravilnosti želim složiti pravilnost, iz nepoštenja poštenje te profesionalizam.

Moto kojeg se držim je:…BUDI ČOVJEK….

Ako se zbog bilo kojeg razloga niste sposobni brinuti o sebi ili vašim najdražima, srdačno vas pozivamo u toplinu našeg doma. Očekuje vas ugodan i veoma uredan smještaj sa kvalitetnom i stručnom uslugom svega što vam je potrebno. Nudimo vam smještaj po izboru u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama te garsonijerama sa kuhinjom,kupatilom i balkonom.  Nepokretne osobe, osobe sa invaliditetom ili pokretne osobe, svaka osoba dobiva potrebne uvjete i ugodnost pri smještaju. Okruženi smo zelenilom i divnim pogledom na prirodu, a može se uživati i u prisutnosti naših veselih ovčica. U vrtu imamo veliku pečenjaru i puno prostora za uživanje na svježem zraku, za animacije, proslave rođendana uz muziku itd… Nudimo vam također domaću zagorsku hranu, potrebnu stručnu zdravstvenu njegu i nadamo se da ćete biti sretni i zadovoljni u našem domu.

VAŠA PREPORUKA JE NAŠ USPJEH!