KATIĆ - Dom za starije
P. Preradovića 4, 34000 Požega

KATIĆ - Dom za starije

Županija: Požeško-slavonska « Natrag

P. Preradovića 4, 34000 Požega

034/246-194

098/362-120

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Ravnatelj: Dario Katić
Početak rada: 2010.
Broj ležaja: 35
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Obiteljski dom “Katić” i stacionar ustanove za zdravstvenu njegu smješten je na ulasku u Požegu sa zapadne strane ( iz pravca Zagreba ) na jednom od najljepših i najmirnijih dijelova grada u Ulici Petra Preradovića 4.

Naš objekat raspolaže sa 16 novo opremljenih soba, pet kupaonica, velikim dnevnim boravkom, kuhinjom te vrtom u kojemu okruženi zelenilom možete odmarati, šetati i međusobno se družiti.

U našem objektu svoju treću životnu dob može provoditi 35 korisnika kojima je na raspolaganju potpuni tretman za kvalitetno i zdravo življenje. medicinski obrazovano osoblje oslanja se na petnaest godišnje iskustvo u zbrinjavanju starih i nemoćnih osoba putem zdravstvene njege u kući.

Osjećaj obiteljske atmosfere osjeti se na svakom koraku, počevši od domaće kuhinje pa sve do brige i pažnje koje će vam pokloniti svaki pojedini uposlenik.

Svim korisnicima osiguran je jednom tjedno posjet liječnika a po potrebi i odlazak u specijalističke ambulante, kao i svakodnevna briga o vitalnim funkcijama svih korisnika.