NOVI DOM I.Q. - Dom za starije
Dragutina Benka 9, 44250 Petrinja

NOVI DOM I.Q. - Dom za starije

Županija: Sisačko-moslavačka « Natrag

Dragutina Benka 9, 44250 Petrinja

044/812-329

091/25 27 995

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Voditelj doma: Mario Elezović
Početak rada: 2008.
Broj ležaja: 16
Tip smještaja
Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom: Na upit
Palijativna skrb: Na upit
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Tvrtka je osnovana 15.07.2005., a sa 07.01.2008. započeli smo sa djelatnošću socijalne skrbi sa smještajem. Dvije godine trajalo je adaptiranje obiteljske kuće, te prilagodba da se zadovolje svi tehnički uvjeti za obavljenje djelatnosti. Nije se išlo samo na zadovoljavanje potrebnih tehn. uvjeta te smo tako u našem Domu ugradili lift da se teže pokretne osobe bez problema mogu kretati između prizemlja i kata. Nabavili smo i instalirali posebnu hidrauličnu kadu za kupanje korisnika, svi kreveti su opremljeni elektromotorima s daljinskim, te AD madracima.

Objekat je klimatiziran, posjedujemo i specijalnu opremu za njegu korisnika, npr. konc.kisika, liftove itd. Svjesni smo da po opremljenosti vjerovatno nemamo konkurenciju u našoj županiji, ali ono što je najvažnije smatramo i da po pristupu i odnosom prema našim korisnicima možemo biti ponosni na ono što radimo. Uostalom to potvrđuju naši korisnici i njihova djeca koji su nam najbolja preporuka.

Dom je smješten u mirnom dijelu Petrinje, van svakodnevne buke i prometa te sa zelenom okućnicom predstavlja idealno mjesto za boravak naših korisnika.

Kod nas niste u gostima, kod nas ste doma ! – naš je moto i dovoljno govori o tome kako će mo Vas primiti i brinuti o Vama, tu smo radi Vas ! Dobrodošli