PETRA - Dom za starije
Šoštarići 6 , 10363 Belovar

PETRA - Dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Šoštarići 6 , 10363 Belovar

01/2043-313

091/513-70-60

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Ravnatelj: Vedran Kezerić
Početak rada: 2006.
Broj ležaja: 40
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Apartmani Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu Probno stanovanje
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Dom za starije i nemoćne osobe “DOM PETRA” je Ustanova koja je započela s radom 2006. godine. Nalazimo se u prekrasnom zelenom i mirnom okruženju nedaleko od Zagreba, u Adamovcu, Šoštarići 6. Prometno smo dobro povezani gradskim autobusnim linijama ( linije 271 i 272- ZET ).

Nudimo najkvalitetniji smještaj i profesionalnu njegu osobama u najzrelijem dobu. Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetne cijelovite usluge koja se tiče smještaja, prehrane, njege i higijene, medicinskih usluga i društvenog života, kako bi učinili lakšim, ljepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim obiteljima. Naš zadatak je da Vam pomognemo oko svakodnevnih životnih aktivnosti, da sudjelujemo u planiranju Vašeg vremena i u odabiru zanimljivih sadržaja koje naša Ustanova nudi da biste što više uživali u svakom trenutku i imali vremena da se posvetite omiljenim aktivnostima.

U Domu organiziramo proslave rođendana, molitvu krunice, dolazak svećenika, odlazak na Sv. Misu, te odlaske na izlete u dogovoru i po željama korisnika.

Raspolažemo vlastitim sanitetskim vozilom za prijevoz naših korisnika.

Kuhinja Ustanove prati HACCP standarde, a prehrana je prilagođena zdravstvenom stanju i potrebama korisnika. Korisnici su pod nadzorom liječnika opće prakse, doktora dentalne medicine, medicinskih sestara višeg I općeg smjera, fizioterapeuta, njegovateljica.