SVETA HELENA - Obiteljski dom za starije
Josipa Jelačića 30, 10430 Samobor

SVETA HELENA - Obiteljski dom za starije

Županija: Grad Zagreb i Zagrebačka « Natrag

Josipa Jelačića 30, 10430 Samobor

01/2882-995

099/388-8122

Posjetite našu web stranicu

Obiteljski dom za starije SVETA HELENA
Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Ravnateljica: Dragica Dražić
Početak rada: 2017.
Broj ležaja: 40
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Dom za starije osobe “Sveta Helena”  nalazi se nedaleko od samog centra Samobora, samo 12 km od Zagreba, i u neposrednoj blizini slovenske granice.
Vodeći se željom da svojim korisnicima osiguramo kvalitetan smještaj, sve sobe i zajedničke prostorije u domu opremljene su modernim, kvalitetnim i odgovarajućim namještajem i opremom. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, televizor, sustav za SOS poziv, kao i mogućnost postavljanja vlastite telefonske linije.
Osim komfornog smještaja, naši djelatnici svim našim korisnicima osiguravaju cjelokupnu, profesionalnu i kvalitetnu svakodnevnu skrb i njegu. Iskusan tim – kojeg čine socijalni radnik, radni i fizikalni terapeut, magistre sestrinstva, viša medicinska sestra, medicinske sestre, fizioterapetu, njegovateljice, te ostalo uslužno osoblje – brine za sigurnost, liječnički nadzor i medicinsku skrb korisnika.
Osim trajnog smještaja u našoj ustanovi možete boraviti i tijekom dana, odnosno pružamo mogućnost dnevnog boravka, kao i pomoć u Vašoj kući.

Veliku pažnju također poklanjamo slobodnom vremenu naših korisnika, odnosno vježbama i raznim aktivnostima, kako bismo im uz skrb i njegu osigurali i razonodu i razbibrigu. Prigodno obilježavamo praznike i blagdane, rođendane. Uz dogovor s našim korisnicima organiziramo i izlete, te odlaske na aktivnosti van doma.

Bitan element u skrbi korisnika je pravilna prehrana, koju prilagođavamo potrebama korisnika, uvažavajući regionalnu prehranu.

Pozivamo Vas da dođete do nas u prekrasnom Samoboru!

Dom za starije Sveta Helena