SVETA KATARINA - Dom za starije
Zagorska Sela 47a , 49296 Zagorska Sela

SVETA KATARINA - Dom za starije

Županija: Krapinsko-zagorska « Natrag

Zagorska Sela 47a , 49296 Zagorska Sela

049/315 199

098 699 512

Posjetite našu web stranicu

Dom za starije SVETA KATARINA
Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Ravnateljica: Valentina Štvanek
Broj ležaja: 50
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Naš dom smješten je u neposrednoj blizini granice sa Slovenijom. Na samo par koraka nalazi se crkva sv. Katarine. Sa prednje strane pruža se predivan pogled na dolinu rijeke Sutle. Dom je okružen zelenilom i u svakom trenutku može se čuti cvrkut ptica. Mirno okruženje pruža osjećaj sigurnosti i pozitivne energije. U zagrljaju brežuljaka i šuma Zagorskih Sela u predivnom ambijentu Hrvatskog zagorja otvorili smo novi dom za osobe treće životne dobi. Ukoliko se odlučite provesti jesen života u našem domu Sveta Katarina imati ćete priliku provesti dane i godine u prekrasnim novim prostorijama. Možete birati između jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupaonicom, a na svakom katu se nalazi dnevni boravak gdje se možete družiti sa ostalim stanovnicima doma. Dom ima lift, a u svim sobama i kupaonicama se nalazi SOS dojavni sustav.

Obećajemo da ćete u našem Domu osjetiti toplinu svoga doma.Ljubaznost, visoka stručnost i profesionalnost našeg osoblja pružat će vam visoku kvalitetu života na svim razinama. Ovdje posebno izdvajamo našu filozofiju koja se temelji na ljudskom, prijateljskom i emocionalnom odnosu i brizi zaposlenika naspram stanovnika našeg doma.

Ljudska riječ, stisak ruke, prijateljski odaziv na potrebe ljudi, domaća bio hrana ključni su elementi koji će naš dom uvrstiti među domove koji će nositi priznanje najtoplijeg doma za osobe treće životne dobi u Zagorskim Selima.

Ukoliko vam je potreban hitni smještaj vaših najdražih, obratite nam se s punim povjerenjem.

Pogledajte još i ove domove za starije
Dom za starije PERIĆ
Dom za starije PERIĆ Zaprešić
Saznajte više