TREĆA DOB - Obiteljski dom za starije
Petra Zrinskog 5, 31551 Belišće

TREĆA DOB - Obiteljski dom za starije

Županija: Osječko-baranjska « Natrag

Petra Zrinskog 5, 31551 Belišće

031/662-975

091/582-84-39

Posjetite našu web stranicu

Obiteljski dom za starije TREĆA DOB
Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Dragica Petrlić-Strugačevac
Početak rada: 2012.
Broj ležaja: 20
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni Dnevni boravak u domu
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:Na upit
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Obiteljski dom za starije i nemoćne “Treća dob” u Belišću započeo je s radom početkom 2012. godine. Smještaj je moguć za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Kuća je prizemnica tako da su sve sobe u prizemlju što, uz postavljene rukohvate, omogućava korisnicima sigurnost i lakše kretanje. Kuća ima dvije kupaonice (jedna je prilagođena slabije pokretnima i nepokretnim, a u drugoj je moguće kupanje u kadi ili tuš kadi), centralno grijanje s termo ventilima u svakoj prostoriji tako da korisnici sami mogu regulirati toplinu prema svojim potrebama. Sve su sobe opremljene sukladno propisanim standardima. Za slabije pokretne i nepokretne osigurali smo kolica za kretanje i medicinske krevete, te ostala pomagala za kretanje i svakodnevne aktivnosti.

Korisnici sudjeluju u planiranju tjednog jelovnika i odabiranju prehrane kakva njima odgovara i kakvu vole. Posjete su omogućene u svako doba dana bez ograničenja. Prema potrebi nudimo uslugu prijevoza korisnika.

Mala smo zajednica što pruža prednost potpune posvećenosti svakom korisniku, njegovim zdravstvenim, društvenim, vjerskim i drugim potrebama. Kroz 24 sata o korisnicima se brine iskusno i stručno osoblje što uz obiteljski ugođaj i domaću hranu naš dom čini ugodnim mjestom za život.

Dvorište od gotovo 1000 m2 omogućava korisnicima uživanje u zelenilu, šetnji i odmoru na klupi, boravak na zraku. Neka dom „Treća dob“ postane i VAŠ DOM!