VILLA MAGDALENA - Dom za starije
Bana Jelačića 34, 32238 Tompojevci

VILLA MAGDALENA - Dom za starije

Županija: Vukovarsko-srijemska « Natrag

Bana Jelačića 34, 32238 Tompojevci

032/534-289

097/6030-333

Posjetite našu web stranicu

Osnovni podaci
Osnivač: privatno
Predstavnica doma: Amalija Lovrić
Početak rada: 2018.
Broj ležaja: 18
Osnovna cijena smještaja od 2.800,00 kn
Tip smještaja
Jednokrevetne sobe Dvokrevetne sobe Trokrevetne sobe Stacionar/jedinica pojačane njege
Oblik smještaja
Trajni Privremeni i povremeni
Skrb i njega
Skrb o pokretnim osobama:
Skrb o nepokretnim osobama:
Skrb o psihički bolesnim osobama:
Skrb o osobama s demencijom/Alzheimerom:
Palijativna skrb:
Opremljenost i usluge doma
Opremljenost soba
O domu

Nalazimo se u Tompojevcima, malom i mirnom srijemskom selu na 15-ak minuta vožnje od središta Vukovara koji ima novoobnovljenu i izuzetno dobro opremljenu bolnicu  što je osobama treće životne dobi itekako važno. Za nepokretne korisnike pripremili smo stacionar koji je naslonjen na samu kuću, ali funkcionira zasebno, nalazi se u prizemlju tako da korisnici za lijepog vremena mogu uz pomoć osoblja i ortopedskih pomagala, boraviti na svježem zraku, mogu izići u dvorišni prostor te ne moraju biti vezani samo za krevet.

U prostoru doma nalazi se i velika okućnica s prirodnim zelenilom te voćnjak, povrtnjak i plastenik i tome zahvaljujući korisnicima smo u prilici servirati voće i povrće iz vlastite proizvodnje. Uz domaću i kvalitetnu prehranu jamčimo  individualni pristup svakom korisniku. Sve su sobe opremljene novim namještajem, a uz kvalitetno osoblje osiguravamo zdravstvenu skrb i vrhunsku njegu za svakog korisnika. Osobama treće životne dobi osiguravamo dostojanstveno starenje uz zasluženu brigu o zdravlju i uživanje u prirodi. Kod nas su korisnici u svom domu čemu svjedoče brojne aktivnosti u kojima sudjeluju, prigodne svečanosti i druženja prilagođena njihovim sposobnostima.

Osigurali smo i sve prednosti koje pruža moderan tempo života te korisnici imaju na raspolaganju neograničeni bežični Internet, računalo i tablet, MAX TV kao i radijski program. U dnevnom boravku veličine 45 četvornih metara organiziramo rođendanske proslave kao i razne druge aktivnosti uz koje se korisnici mogu družiti pa i zaplesati. Također smo osigurali besplatno telefoniranje za sve korisnike prema svim mobilnim i fiksnim mrežama na području RH.

Cijene smještaja prilagođene su slavonskoj stvarnosti I kreću se od 2800 do 3500 kuna, obratite nam se s povjerenjem

Obiteljski dom Villa Magdalena pruža mirnu i ugodnu obiteljsku atmosferu, želja nam je da se osjećate i ugodno i udobno.